Graag wil ik me aanmelden voor de Voorjaarsproeverij 2019

Aanmelding Voorjaarsproeverij Per Bacco Vini 2019

Deelname aan de wijnproeverij van Per Bacco Vini op 25 mei 2019 in de Ridderzaal van Kasteel Daelebroeck, Kasteellaan 2 te Herkenbosch van 14.00 uur tot 18.00 uur. De betaling van €12,50 geeft recht op entree van 1 persoon die onbeperkt wijn kan proeven van verschillende Italiaanse wijnmakers.  Een aantal ervan zal persoonlijk aanwezig zijn om uitleg te geven over de wijnen en hun domein. Tevens zal er een keur aan Italiaanse hapjes worden geserveerd.  
Ook zal er wijn besteld kunnen worden en indien dat gebeurt tijdens de proeverij zelf,  zal naast een hoeveelheidskorting per hele doos of meerdere dozen, bij bestelling per bestede €75, het betaalde entreegeld van 1 persoon in mindering worden gebracht op het totaalbedrag.

 

Slechts door inschrijving en gelijktijdige betaling van het entreegeld zal deze definitief zijn. Vul na het klikken op 'naar de kassa',  het gewenste aantal deelnemers in. 


Let op:

Door aanmelding ga je akkoord dat tijdens het evenement mogelijk foto's worden gemaakt en worden gepubliceerd op de website van Per Bacco Vini of social media. Deelnemers jonger dan 18 jaar zullen toegang krijgen tot het evenement maar zal geen wijn geschonken worden. 

€ 12,50

  • Beschikbaar

PER BACCO VINI

Marga Klompéstraat 5

6049 HR Herten (Roermond)

Nederland

 

 

Cel +31 6 1040 8755

email: info@perbaccovini.nl