Wijnproeverijen van Per Bacco Vini

Regelmatig organiseert Per Bacco Vini proeverijen. Dit kan òf op locatie, òf bij ons. Deze kunnen afhankelijk van het aantal personen 'op maat' worden aangeboden. Dat betekent dat de proeverij zoveel mogelijk wordt aangepast aan de voorkeuren van de aanvrager zelf.
Heb je iets te vieren of wil je gewoon een gezellig avondje doorbrengen met vrienden en wat lekkere wijnen leren kennen, aarzel dan niet om te informeren naar de mogelijkheden en een prijsopgave..

 

Ook organiseren wij periodiek een seizoensproeverij: in de lente worden daarbij de zomerse wijnen en hun nieuw verkrijgbare oogstjaren gepresenteerd. Frisse witte wijnen, fruitige en kruidige rosé's en soepele rode wijnen. Ook de feestelijke bubbel ontbreekt dan niet.

Tegen het najaar vindt er dan een herfst/winterproeverij plaats, met doorgaans de wat steviger wijnen die passen bij dito gerechten.

Wilt u op de hoogte worden gebracht van de eerstvolgende seizoensproeverij, zend dan een berichtje aan Per Bacco Vini via het contactformulier.