Bijzondere Italiaanse wijnen ontdekken van kleinschalige ambachtelijke wijnmakers? Kom dan naar de herfst/winter-wijnproeverij van Per Bacco Vini!

Op Zagterdag 3 november jl. was het weer zover: Per Bacco Vini, importeur van ‘Italiaanse wijnen met een eigen karakter’ organiseerde in samenwerking met ca. 5 van haar leveranciers heeft de Herfst - Winterproeverij 2018. Naast het proeven van de heerlijk winterwijnen was er uiteraard ook weer de gelegenheid om Italiaanse hapjes te proeven en de Italiaanse sfeer op te snuiven die werd gecreëerd mede dankzij de medewerking van de wijnmakers zelf. U bent er de volgende keer toch ook bij?

De 'Ridderzaal' in Kasteel Daelenbroeck te Herkenbosch was van 14.00 uur tot 18.00 uur weer het schilderachtige decor zijn van deze happening. De Italiaanse wijnboeren gaven in de vorm van een mini-beurs met veel passie uitleg over de historie van hun domein, hun filosofie, werkwijze en de bijzonderheden aan hun wijnen. Een keur aan lekkere Italiaanse hapjes stond weer klaar om met regelmaat de smaakpapillen te resetten. Al met al een zeer geslaagde middag.

Hieronder een sfeerimpressie van vorige edities:                               

Wil je ook een wijnproeverij organiseren, op een door jou gekozen locatie of bij je thuis? Klik dan hier om naar de contactpagina te gaan om jouw wensen kenbaar te maken. We zullen dan contact opnemen om één en ander door te spreken.