Voorjaars/zomer-wijnproeverij 2019

Zaterdag 25 mei gaat het weer gebeuren: Per Bacco Vini, importeur van ‘Italiaanse wijnen met een eigen karakter’, geeft in samenwerking met een aantal van haar leveranciers aan een breed publiek de gelegenheid om witte, mousserende, rosé en rode wijnen te proeven. Met name wijnen die tijdens de lente- en zomer in de smaak zullen vallen zullen aan bod komen. Daarnaast is er uiteraard ook weer de gelegenheid om Italiaanse hapjes te proeven en de Italiaanse sfeer op te snuiven die wordt gecreëerd mede dankzij de medewerking van de wijnmakers zelf. Zo kom je alvast helemaal in een zomerse vakantiestemming!

De 'Ridderzaal' in Kasteel Daelenbroeck te Herkenbosch is  van 14.00 uur tot 18.00 uur weer het schilderachtige decor zijn van deze happening.
De Italiaanse wijnboeren geven in de vorm van een mini-beurs met veel passie uitleg over de historie van hun domeinen, hun filosofiën, werkwijzen en de bijzonderheden aan hun wijnen. Zo zullen er ook ditmaal een aantal wijnhuizen bij zijn die biologische wijnen produceren. Een keur aan lekkere Italiaanse hapjes staat weer klaar om met regelmaat de smaakpapillen te resetten. Zo zullen er natuurlijk de heerlijk dolce 'Prosciutto di Parma', 'salame San Felino' en kazen, alsmede een frisse salade en andere Italiaanse delicatessen te proeven zijn. De wijnhuizen die hebben hebben bevestigd deel te nemen zijn:

Enkele anderen zullen zich ongetwijfeld nog aan het gezelschap toevoegen!

Reserveer de datum in je agenda en meld je aan om verzekerd te zijn van deelname, door hier te klikken. Vul de gegevens in en verzend! 

Tot ziens op 25 mei!


Een sfeerimpressie van eerdere edities:

Wil je ook een wijnproeverij organiseren, op een door jou gekozen locatie of bij je thuis? Klik dan hier om naar de contactpagina te gaan om jouw wensen kenbaar te maken. We zullen dan contact opnemen om één en ander door te spreken.