Voorjaars/zomer-wijnproeverij 2018

Op zondag 22 april jl. was het weer zover: Per Bacco Vini, importeur van ‘Italiaanse wijnen met een eigen karakter’ in samenwerking met ca. 10 van haar leveranciers heeft aan een breed publiek witte, mousserende, rosé en rode wijnen van 'oude bekenden' maar ook van nieuwe partner-leveranciers, als zowel lente- en zomerwijnen van nieuwe jaargangen gepresenteerd. Daarnaast was er uiteraard ook weer de gelegenheid om Italiaanse hapjes te proeven en de Italiaanse sfeer op te snuiven die werd gecreëerd mede dankzij de medewerking van de wijnmakers zelf. Zo kon je alvast in een zomerse stemming met vakantiegevoel komen!

De 'Ridderzaal' in Kasteel Daelenbroeck te Herkenbosch was van 14.00 uur tot 18.00 uur weer het schilderachtige decor zijn van deze happening.
De Italiaanse wijnboeren gaven in de vorm van een mini-beurs met veel passie uitleg over de historie van hun domein, hun filosofie, werkwijze en de bijzonderheden aan hun wijnen. Zo waren er ditmaal ook 3 wijnhuizen bij zijn die biologische wijnen produceren. Een keur aan lekkere Italiaanse hapjes stond weer klaar om met regelmaat de smaakpapillen te resetten. Zo waren er typisch Italiaanse vleeswaren en andere Italiaanse delicatessen te proeven zijn. De wijnhuizen die hebben deelgenomen zijn:


Een sfeerimpressie:

Wil je ook een wijnproeverij organiseren, op een door jou gekozen locatie of bij je thuis? Klik dan hier om naar de contactpagina te gaan om jouw wensen kenbaar te maken. We zullen dan contact opnemen om één en ander door te spreken.